Web Tasarım

Omega Global Yazılım ve Bilişim olarak web tasarım hizmetlerinde konusunda uzman ve profesyonel kadromuzla iş ortaklarımıza hizmet veriyoruz. Sektörel gelişmeleri yakından takip ederek, tüm yenilikleri hizmetlerimize adapte ederek hazırladığımız web siteleri ile müşterilerimizin dijital dünyadaki bilinirliklerine katkı sağlıyoruz.

İnternetin iş dünyası için öneminin gittikçe artması ve tüm sektörler için en etkili pazar haline dönüşmesiyle firmaların web sitelerinin çoğaldığını biliyoruz. Artık her 10 orta ölçekli şirketten en az 8 tanesinin kendi web sayfası var. Kurumsal yapıları, hizmetleri ve ürünlerinin sergilendiği bu siteler, marka imajlarının ve kurumsal kimliklerinin de en önemli parçalarından biri. Web sitelerinin yaygınlığının artmasıyla rekabetin de fazlalaşması, müşterilerin web tasarım süreçlerini de daha incelikli yürütmelerine neden oluyor. İşte tam olarak bu nokta da Omega Bilişim olarak biz devreye giriyoruz.


Web Tasarım Hizmetleri


Omega Global Yazılım ve Bilişim olarak web sitelerin firmaların aynası olduğunu biliyoruz. Kolay açılan, sayfalar arası geçiş yaparken takılmayan, sade ve kullanışlı ara yüzüyle ziyaretçi deneyimini mükemmelleştiren üstelik görsel tasarımıyla da başarılı bir sitenin, iş ortaklarımıza ne kadar faydalı olacağını biliyoruz; biliyoruz çünkü yaptığımız web tasarımlarıyla müşterilerimizin kat ettiği mesafeleri yakından takip ediyoruz.


Web Tasarım Neden Önemli? 

Web siteleri sadece tanıtımınızı yapmaz aynı zamanda sizi temsil eder. Adınızı duyan ve hizmet ya da ürünlerinizle ilgilenen müşteriler ilk olarak web sitenizi ziyaret ederler. Web siteniz ne kadar profesyonel, özgün ve marka imajınıza ne kadar uygun olursa müşterilerinizin sizinle ilgili ilk izlenimleri o kadar pozitif olur. İmla ve yazım hatalarının bulunduğu, kopyalanmış içeriklerle donatılmış bir site hem ciddiyetsiz hem de müşterilere değer vermeyen bir firma olduğunuz izlenimini yaratabilir. Aynı şekilde sıradan tasarımlı, görsellerinin doğru seçilmediği bir site de işinize verdiğiniz önemi sorgulatabilir. Web sitenizde kullanılan renkler, logonuz, içerikler, görseller bir bütün olarak düşünülür; müşterilerin sizinle ve markanızla ilgili ilk intibalarını şekillendirir.

Özgün tasarımlı web sitelerinizle, farklı dillerde kendinizi tanıtabilir, hedef kitlenizi genişletebilir ve yeni pazarlara açılabilirsiniz. Son yeniliklerle yapılan siteler sayesinde profesyonel olduğunuzun altını çizebilir, yabancı müşterilerin de dikkatini çekebilirsiniz. 7 gün 24 saat müşterilerinizle irtibata geçebilir, sizlere talep ve sorularını iletmelerine olanak tanımış olursunuz.





Neden Biz?

  • Web sitelerinin günümüzde firmalar için en ekonomik ve en etkili tanıtım mecraları olduğunu biliyoruz; bu sebeple müşterilerimizin web sitelerini hazırlarken onları, değerlerini, hizmet veya ürünlerini, markalarını ve kalite anlayışlarını en doğru şekilde; tasarımlarımızla yansıtmaya çalışıyoruz.
  • Web tasarımında kullandığımız renkler, web sitesinin içerikleri, seçtiğimiz görseller iş ortaklarımızın markalarını eksiksiz olarak yansıtmamızı sağlıyor. Elbette bu süreçte iş ortaklarımızla detaylı toplantılar yapıyoruz; müşterilerimizi anlamak, hedef kitlelerini doğru analiz etmek ve ne istediklerini doğru anlayabilmek adına bu sürece önem veriyoruz.
  • Web sitesi için uygun tasarım belirlendikten sonra ise web sitesini oluşturuyoruz. Responsive sitelerle, müşterilerimizin web sitelerinin tüm cihazlarda, tam ve eksiksiz görüntülenebilmesini sağlıyoruz.
  • Son yenilikleri profesyonel web tasarım hizmetimize ekleyerek, müşterilerimizin daha kullanışlı, benzersiz, özgün ve fark yaratan web sitelerine sahip olması adına; konusunda uzman tasarımcı ve yazılımcılarla çalışıyoruz. Web tasarım firmaları arasında en çok tercih edilen firma olmamızın da sebebi bu; biz iş ortaklarımız ile empati kuruyoruz ve farklarını web tasarımlarımızda somutlaştırıyoruz.